Nieuw in de Reeshof / Bewustzijn en Gezondheids Zen’trum de Verbinding

0
564

Sinds enkele weken is aan de Langendijk 81 een nieuw Bewustzijn en Gezondheids- centrum geopend. Zen’trum de Verbinding is een initiatief van Yolanda van Gils en Kim van den Dobbelsteen. Zij willen met dit centrum inspelen op de groeiende belangstelling naar een gezondere natuurlijkere manier van leven waarbij persoonlijke bewustwording, spiritualiteit en werken aan een betere energiebalans centraal staan.

Zen’trum de Verbinding is een multi-functioneel centrum waarbinnen een aantal personen vanuit verschillende expertises hun diensten en activiteiten aanbieden:
Yolanda van Gils (voetreflextherapie, westers/oosters en energetisch, Chakra, etherische olie, klankschaal massages).
Kim van den Dobbelsteen (energetisch kinderen & volwassenen coach, communiceren met dieren, Engels mediumschap, energetische behandelingen,
cranio sacraal).

Daarnaast biedt het centrum ook ruimte aan:
Carmen van der Elst (‘Merel’ – theater / speltraining /psychodynamische therapie), Margo Ruiter (kleurlichttherapie / Chakra theeën). Angelique Kali (‘Jeela’ – stresscounseling) en Mas (yoga / meditatie / buikdans).
In de centrale ruimte zullen in de toekomst regelmatig avond- en weekend-workshops georganiseerd gaan worden; denk hierbij aan theeceremonies, klankschaalconcerten, meditatie-avonden, medium-avonden, mantrazang en lezingen.

Wilt u meer informatie, of kennismaken met een van bovenstaande personen?
Bel ons op nummer 06 – 213 34 563 of mail naar info@zentrumdeverbinding.nl
, dan plannen we een persoonlijke afspraak in.
Tot ziens aan de Langendijk 81 !

Komt u ook naar de OPEN DAG: 9 september 2018
De laatste maanden is hard gewerkt om de oude boerderij om te toveren naar een sfeervol multi-funcioneel centrum, wij zijn trots op het eindresultaat. Wij willen u graag uitnodigen kennis te maken met ons centrum. We vieren onze officiële opening op zondag 9 september 2018 met een OPEN DAG. U bent van harte welkom tussen 11.00 – 17.00 uur om de unieke sfeer van Zen’trum de Verbinding te proeven.