Meepesaant biedt u een gezellig avondje uit gratis aan!

0
261

Op zaterdag 3 november organiseert Meezingkoor Meepesaant haar jaarlijkse festival

Warme Winter Klanken

Dit festival wordt gehouden in MFA ’t Kruispunt aan de sinopelstraat in Tilburg. De toegang is gratis en u wordt ontvangen met een heerlijk (ook gratis) kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Gedurende de avond voorzien wij u van een hartig hapje en de drankjes zijn te verkrijgen voor een geringe prijs.

U wordt vermaakt met een keur aan bekende en minder bekende (meestal Nederlandstalige) liedjes gezongen door ons koor, en ook dit jaar hebben wij opnieuw weer 2 geweldige koren uitgenodigd uit de omgeving, die zeker aan de gezelligheid van ons festival zullen bijdragen.

Het festival gaat van start om half acht ’s-avonds en we verwachten zo rond half twaalf aan het einde te zijn gekomen. Kom wel op tijd want vol is vol. De beheerder bepaalt het maximale aantal gasten.

Krijg je tijdens het festival het gevoel van “Ik wil weer eens iets gaan doen, contact krijgen met andere mensen, een nieuwe vriendengroep vinden, een beetje lachen en even weg”?

Kom dan ook eens langs op een donderdagavond om te luisteren en kijken naar onze repetitie. Misschien is het wel iets voor jou.

Wij repeteren iedere donderdagavond in MFA ’t Kruispunt, Sinopelstraat 1 Tilburg van 19.30 uur tot 21.30 uur. Onze naam is Meezingkoor Meepesaant.

We treden regelmatig op bij verzorgingshuizen, maatschappelijke instellingen en andere festivals.

Onze liedjes zijn voornamelijk Nederlandstalig en bekend bij de meerderheid van ons publiek.

Wil je eerst iets meer weten of zien van ons koor ga dan naar onze website www.meezingkoormeepesaant.nl Hier vind je alle belangrijke informatie en contactmogelijkheden.