“Manage your mirror, mood & mindset”  informatieavond in Reeshof over gewichtsbeheersing

0
158

Uniek en voor het eerst in Tilburg:
         Informatie-avond

      “Manage your mirror, mood & mindset”
(Herken de negatieve beïnvloedingsfactoren van uw lifestyle
en krijg weer grip op uw gezondheid & gewicht)

bruce real personal business health coach zwartweb
Bruce Bhawan gewichtsbeheersing

Samen gezond & vol energie 2019 jaar starten en ervoor zorgen dat uw gezondheidsdoelen echt behaald worden. Snel afvallen, minder snoepen, gezonder eten, meer lichaamsbeweging en meer vrije tijd en energie vinden om uw planningstaken uit te voeren. Maar ook minder uitstelgedrag, minder ziek, minder geblesseerd, minder stress, beter slapen en meer focus. Het hele jaar door terwijl u kunt blijven genieten van uw favoriete hapje of drankje.

food1web

Daar gaat deze informatieavond over. De ervaren personal- & business healthcoach geeft u handige tips over hoe u kunt overleven in deze snelle informatiemaatschappij vol afleidingen en verleidingen. We hebben het steeds drukker en dagelijks met wel 60.000 gedachten te maken waardoor we “mentaal uitgeput” raken. Dit heeft een nadelig effect op uw emoties, lichaamsgewicht, motivatie, wilskracht, concentratie, bewegingspatroon en voedingskeuzes. “Ik weet wel wat ik wel of niet moet doen maar heb gewoon geen tijd of energie om me daar aan te houden.” Deze zin komt iedereen wel bekend voor.

U wordt bewust gemaakt welke krachtige “beïnvloedingsfactoren” er zowel op uw werk- en/of privé-omgeving zijn die uw energiebalans, gewichtsbeheersing en gezondheid onbewust nadelig beïnvloeden. Hoe kunt u deze factoren slim gebruiken om uiteindelijk uw gezondheidsdoel wel te bereiken. U leert om uw “wilskrachtspier” te versterken waardoor u minder impulsief wordt en gemakkelijk verleidingen kunt weerstaan.

We hebben deze trainer/spreker bereid hebben gevonden om deze presentatie te geven in de Reeshof. Bruce Bhawan is al jaren actief binnen de bedrijfswereld en wordt als een soort “geheime wapen door bedrijven ingezet als het gaat om de verlaging van het ziekteverzuim, verhogen van de omzet, workload, mentale energie en creatief-innovatief vermogen van personeel. Hij maakt bedrijven “sterker en gezonder” om de concurrenten een stap voor te zijn. Daarnaast heeft hij meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonsgerichte coaching.

Bruce is de enige personal- & business healthcoach in Nederland die een combinatie maakt tussen zijn rollen als “mindset-motivator”, “wilskrachtdeskundige”, “dopamine-expert”, “fit-focus-trainer”, “fast weight-loss coach”, “trainer hormoonfactor” en heeft hij de expertise op het gebied van neuromarketing. 

Maak snel gebruik van deze unieke kans om op deze avond aanwezig te zijn.
Stuur een Email naar info@be-real.nl met hoeveel personen u komt en reserveer snel uw plaats.  

  • Datum en tijdstip: donderdag 10 januari, 19.00 – 21.00 uur
  • Kosten: 20,- pp & 35,- voor tweetallen (tot en met 18 jaar = 15,- pp)
  • Beperkt aantal plaatsen. Let op: Vol = Vol
  • De eerst 50 aanmeldingen krijgen een welkomstpresentje
  • Locatie: Grande Cafe Reeshof (Heereveldendreef 10)

Bruce: “Ik woon zelf in de Reeshof. De kans is dus groot dat we elkaar tegen zullen komen. Mocht dat het geval zijn en u heeft een vraag op het gebied van gewichtsbeheersing,gezondheid, hormoonhuishouding of concentratieproblemen, benader mij dan gerust.

Ik zie u graag op de presentatie-avond. Ik heb er in ieder geval veel zin in!” 

(Omdat een gezonde lifestyle echt meer is dan gezond eten & sporten)