Ledenraad Rabobank zoekt nieuwe leden

0
105
[the_ad_placement id="artikel-inline-in-het-bericht"]

Rabobank Tilburg en omstreken zoekt nieuwe ledenraadsleden

Rabobank Tilburg en omstreken is op zoek naar zes nieuwe ledenraadsleden. Belangstellenden kunnen reageren tot 16 juni 2017.

De Rabobank is al ruim 110 jaar een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. De ledenraad van Rabobank Tilburg en omstreken bestaat uit 40 leden, een dwarsdoorsnede van de ruim 33.000 leden van onze coöperatieve bank. Via onze ledenraad kunnen leden invloed uitoefenen. Op het beleid van de bank, de dienstverlening, op de wijze waarop wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid invullen en op de bestemming van de winst. Want als coöperatieve bank willen we onze samenleving versterken.

In de ledenraad zitten leden uit ons hele werkgebied: Tilburg, Dongen, Rijen en Goirle. Wij vinden het belangrijk dat de samenstelling van de ledenraad een goede afspiegeling is van het totale ledenbestand. We willen graag mensen van autochtone en allochtone afkomst uit de verschillende kernen, mannen en vrouwen, in verschillende leeftijdscategorieën. Ook is het belangrijk dat er in de ledenraad een goede balans is tussen particulieren en ondernemers. In verband met de huidige samenstelling van de ledenraad nodigen wij de volgende groepen nadrukkelijk uit om te solliciteren: kandidaten tot 35 jaar, kandidaten van allochtone afkomst en vrouwelijke kandidaten. In Tilburg verwelkomen wij graag een winkelier met een goed netwerk in de binnenstad.

Meer informatie
Op www.rabobank.nl/tilburg staat meer informatie en een sollicitatieformulier.

[the_ad_placement id="artikel-bottom-ad-banner-onder-het-artikel"]