KWF TILBURG EN STICHTING WARANDELOOP BUNDELEN KRACHTEN OPNIEUW IN STRIJD TEGEN KANKER

0
95

Tilburg, september 2019 – In 2018 is KWF Tilburg succesvol gestart met een samenwerkingsverband met de Stichting Warandeloop, wat heeft geresulteerd in veel steun en donaties vanuit Tilburgse ondernemers voor kankeronderzoek. Daarom hebben Cees van Loon, voorzitter Warandeloop, Frans Bonants, bestuurslid en coördinator Businessrun Warandeloop, Helga Meijer, voorzitter KWF Tilburg, en Walther Kuppens, evenementen coördinator KWF Tilburg, dit jaar wederom de handen ineengeslagen.

De Warandeloop steunt KWF Kankerbestrijding en zo gaan we samen de strijd aan tegen kanker. Dankzij onderzoek komen we samen steeds dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker, maar helaas is kanker nog steeds niet de wereld uit. Nog altijd krijgt één op de drie mensen te maken met kanker.

Met deelname aan deze bijzondere Businessrun tijdens de Warandeloop op zondag 24 november 2019 steunen bedrijven KWF Kankerbestrijding. Daarnaast gaat KWF Tilburg zelf ook weer deelnemen aan de Businessrun en levert zij vanuit het eigen relatienetwerk een bijdrage aan het deelnemersveld. Met deze lokale actie wil KWF Tilburg samen met de bedrijven in Tilburg en omstreken geld ophalen om KWF te steunen bij het behalen van haar doelen.

Voor 2019 zijn er drie mogelijkheden om KWF Tilburg een extra warm hart toe te dragen middels donaties en het leveren van een sportieve prestatie bij de Businessrun Warandeloop. Kijk op de website van KWF Tilburg (www.kwftilburg.nl) bij Publicaties & Persberichten voor meer informatie.

Wilt u als bedrijf deelnemen en KWF steunen in de strijd tegen kanker? En rent u mee tegen kanker? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via info@kwftilburg.nl of telefonisch op 06-54987440 of 06-23297769.