Gezocht: Verbinder voor Reeshof&Co

0
196

Reeshof&Co is een samenwerking van de klankbordgroep Reeshof&Co, en de Wijkraad Reeshof, ondersteund door medewerkers van MOM Tussenheid, Gemeente Tilburg en de initiatiefnemer van EMMA, Peter Spijkers. Zij willen bestaande lokale kennis via het inzetten van een breed netwerk met elkaar in verbinding brengen zodat de reeds bestaande organisaties of nieuwe initiatieven zich beter kunnen ontwikkelen.

Reeshof&Co is op zoek naar een actieve, creatieve verbinder die het een uitdaging vindt om op de scheidslijn van burgerinitiatieven en overheid te acteren. Een persoon die op een onderkoepelende manier kan werken, waarbij niets wordt overgenomen maar gezocht wordt naar manieren om verenigingen, stichtingen en overige burgerinitiatieven in de Reeshof op weg te helpen om hun doelen te realiseren. De verbinder krijgt te maken met allerhande vraagstukken, variërend van eenvoudig tot uitermate complex.

Houd je van verbinden en adviseren? Stimuleer en ondersteun je graag (startende) stichtingen en verenigingen en heb je een goed (lokaal) netwerk in de Reeshof? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Ben je geïnteresseerd om “het gezicht” te zijn van Reeshof&Co, zoek dan vóór 27 oktober a.s. contact. Wij gaan graag met je in gesprek.

Het betreft een functie van ca 16 uur per week, vooralsnog voor een periode van een jaar.

Op onze website www.reeshofenco.nl vind je meer informatie en een volledige profielschets. Ook kun je contact opnemen met projectondersteuner Brigit Moonen via info@reeshofenco.nl .