FARMER MEETS CONSUMER

0
28

Boer en Burger leren elkaar kennen
Op dinsdag 27 oktober 2015 organiseert Mogen Wij Wat Vragen Boer in samenwerking met Rabobank Tilburg en omstreken de eerste editie van het evenement Farmer meets Consumer.

De naam zegt het eigenlijk al, boer en burger maken kennis met elkaar op een unieke manier. Niet op het boerenerf, op de markt of aan de keukentafel maar in het nieuwe ontmoetingscentrum van Rabobank Tilburg en omstreken aan de Spoorlaan 300 te Tilburg.

Wat weten de boer en consument van elkaar? Is het beeld wat de media schetst over de agrarische sector realistisch? Hoe duurzaam is de agrarische sector? En welke stappen worden genomen om boerenproducten op de winkelvloer te krijgen? Dit zijn allemaal vragen waar de meeste van u geen direct antwoord op weten of u heeft een vooroordeel over deze sector. Vandaar deze avond om samen in gesprek te gaan en antwoord op uw vragen te krijgen van de agrarische sector de consument en de andere belang hebbende partijen.

Een interessante en inspireerde avond die u niet mag missen. Reserveer via de website www.farmermeets.nl.

(stichting) Mogen Wij Wat Vragen Boer (MWWVB) is een non-profit organisatie die de agrarische sector en burgers nader tot elkaar brengt en op deze manier elkaar beter begrijpen. Dit doen we op verschillende manieren; zo organiseren we een keer per jaar een publiekelijke, laagdrempelige open dag bij u in de buurt. De burger maakt kennis met de boer en zijn bedrijf waarin alle zintuigen geprikkeld worden. Een bezoek aan de boerderij draagt bij aan meer waardering en een realistischer beeld over de agrarische sector.

Een dialoog tussen boer en burger, daar hechten we bij MWWVB veel waarde aan. U kent ons van de jaarlijkse open dagen maar ook op andere manieren brengen wij boer en burger met elkaar in contact. Een avond waar boer en burger op een nieuwe manier kennis met elkaar maken door middel van prikkelende stellingen, inspirerende tafelgasten in een nieuwe setting. Hier mag jij je mening geven, zonder oordeel.

U bent welkom vanaf 19.00 en om 19.30 zal de avond aanvangen. Toegang is gratis maar reserveer uw tickets binnen 1 minuut op www.farmermeets.nl