Expositie van Zorgatelier Buiten

0
115

naam‘10 jaar KunsteNAHrs van Buiten’
Van 12 oktober 2018 tot en met 17 januari 2019 exposeren op onze locatie Leijpark zowel deelnemers als medewerkers van Zorgatelier Buiten onder de

NAH Zorgatelier Buiten is een atelier voor mensen met Niet-Aangeboren-Hersenletsel.
Op 3 november bestaat het atelier 10 jaar. In deze periode is er altijd sprake geweest van een speciale band tussen Zorgatelier Buiten en locatie Leijpark van Libra Revalidatie & Audiologie. Veel deelnemers van Buiten revalideerde kortere of langere tijd op locatie Leijpark. Voor hen is het dan ook heel speciaal om op deze locatie met elkaar te exposeren.

Bezoek expositie
Bent u nieuwsgierig naar de werken? We nodigen u van harte uit om deze bijzondere werken te komen bekijken. U kunt de expositie gratis bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Bezoekadres: Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark, Professor Stoltehof 3, 5022 KE Tilburg (gangen op de begane grond).
Meer informatie vindt u in de folders bij de hoofdingang.

Meer kunst bij Libra Revalidatie & Audiologie
Drie tot vier keer per jaar organiseren de kunstcommissies van Libra R&A een expositie met uiteenlopende kunstwerken op de locaties Leijpark (Tilburg) en Blixembosch (Eindhoven). Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Libra Revalidatie & Audiologie werkt vanuit verschillende locaties, te weten audiologische centra in Tilburg, Breda, Eindhoven, Uden en ’t Kwetternest (diagnose- en behandelgroepen) en revalidatiecentra op de locaties Blixembosch (Eindhoven), Leijpark (Tilburg) en Weert.

Libra Revalidatie & Audiologie is NEN 15224 (ISO voor de Zorg) gecertificeerd.