De zomer inknallen bij Anvers!

0
31

Tijdens de 3e editie van ANVERS LIVE! op zaterdag 20 juni speelt The Few bij Café Anvers aan de Oude Markt 8.  Ben jij een muzikale fijnproever? Dan kom je na 21:30u volop aan je trekken. De entree is gratis. Meer info vind je op www.anvers.nl, Facebook en Twitter. Tot 20 juni bij Anvers!

In 2008 komen drie muzikanten bij elkaar in een rokerige repetitieruimte. Er worden plannen gesmeed voor het bijeen brengen van een nieuwe Waalwijkse band. Na een heftige jamsessie en een aantal glazen bier wordt de knoop doorgehakt: “We gaan beginnen!” De groep wordt versterkt met een zangeres. Zo kan er al snel een eerste try-out gegeven worden. Om de fundamenten van de band verder te verstevigen wordt het viertal al snel vergezeld door een extra gitarist.

Het gevolg: een enorme setlist met hits uit de jaren 60, 70, 80, 90 en nu! Knallers van The Police, Joe Cocker, The Beatles, Stevie Wonder, Adele en Pink Floyd worden als vuurpijlen op het groeiend aantal bezoekers afgevuurd!

Floormanager Wesley: We kennen The Few uit het circuit en zijn super enthousiast met deze energieke band te kunnen samenwerken. De vorige keer was zeer geslaagd, maar we hopen dit deze keer te kunnen overtreffen. Gezellig borrelen in huiskamersfeer met smakelijke snaaiplank en een lekkere groove…hoe mooi kun je jouw zomer beginnen? Wij hebben er zin in!