CDA organiseert programmabijeenkomst in de Reeshof.

0
168
wijkcentrum heyhoef focus op reeshof

Op woensdag 10 mei van 19:30 tot 22:00 organiseert het CDA Tilburg in wijkcentrum De Heyhoef een programmabijeenkomst in de wijk De Reeshof. Op deze avond mogen maatschappelijke instellingen en bewoners van de wijk hun ideeën voor het programma van het CDA kenbaar maken.

“Één op de vijf Tilburgers woont in de Reeshof. Het is dus niet meer dan normaal dat de politiek oog heeft voor de belangen in deze wijk. Door actief ideeën op te halen draaien we het proces om. Wij komen niet tijdens de campagne vertellen wat we voor de Reeshof gaan doen, de Reeshof vertelt ons wat zij willen dat wij gaan doen.” aldus Joost van Puijenbroek, raadslid en inwoner van de Reeshof.

De beste ideeën van de avond zullen meegenomen worden naar de gemeentelijke CDA100 die op1 juli 2017 zal worden georganiseerd.

De bijeenkomst
De programmacommissie van het CDA Tilburg nodigt daarom alle inwoners en (maatschappelijke) instellingen met ideeën voor de Reeshof uit voor de ‘Reeshof’-bijeenkomst op woensdag 10 mei om van 19.30-22.00 uur in ruimte ‘Washington’ van Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1 in Tilburg. We zullen daar met met u van gedachten wisselen over wat er in het hoofdstuk ‘Reeshof’ van het CDA verkiezingsprogramma zou moeten worden opgenomen.