Bloom Wedding beste weddingplanner van het jaar

0
69

TILBURG -Tijdens de Dutch Wedding Awards werd Shirley Pisano van Bloom Wedding bekroond met de titel Weddingplanner van het Jaar 2015. Het juryrapport luidde onder andere: “Deze weddingplanner slaat een weg in naar professionalisering van de branche waarbij ze het menselijke aspect niet uit het oog verliest.”

Bloom Wedding beste weddingplanner van het jaar

Een enorm compliment voor een professional binnen een markt die zo in beweging is. Volgens de jury was de beslissing dan ook unaniem. De manier waarop Bloom Wedding verder kijkt naar de toekomst en trends uit de wereldwijde trouwmarkt oppikt en verwerkt in de bedrijfsvoering spreekt aan. “We waren zes jaar geleden bij de start van Bloom Wedding een van de eerste weddingplanners in Nederland die een totaalpakket leverden,” vertelt eigenaresse Shirley Pisano. “De titel moedigt nog meer aan deze koers verder door te zetten. Dat een vakkundige jury op deze manier waardering toont is een bekroning op mijn werk.”

Onderscheidend vermogen

“Ik stuurde ter aanmelding twee bruiloften naar de jury waarbij ik echt een meerwaarde voor het bruidspaar heb geleverd”, vertelt Shirley. “Voor één huwelijk hebben we het complete decor letterlijk vanaf de grond opgebouwd met schitterend aangeklede tenten. Bij een ander driedaags huwelijk in Spanje verwerkten we meerdere thema’s in een droombruiloft. Ik wilde mijn onderscheidend vermogen aangeven op het gebied van styling en unieke elementen. Voor de categorie stylist heb ik dan ook een eervolle vermelding gekregen.”

Innovatie

Toen Bloom Wedding begon, was het een van de eerste weddingplanners in Nederland. Tegenwoordig wordt het fenomeen steeds normaler en ook daar zet Shirley zich voor in. Naast het totaalpakket met een strakke planning, goede begeleiding, innovatieve en unieke verrassingselementen, styling en complete ontzorging, innoveert Bloom Wedding ook op andere vlakken. Zo geeft Shirley trainingen, workshops en one on one coaching aan andere gemotiveerde weddingplanners en organiseert ze regelmatig gestylde shoots met partners. Dit laat zien wat zij kunnen, maar inspireert aanstaande bruidsparen ook in hun wensen voor hun droomdag.

Over de Dutch Wedding Awards

De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijk gala in Studio21 inHilversum op dinsdag 8 december en is bedoeld om leveranciers die zich met hart en ziel inzetten voor de trouwbranche in het zonnetje te zetten. De uitreiking voor beste weddingplanner is één van de dertien categorieën naast onder andere trouwfotografen, bruidsbloemist, bruids DJ en bruidsmodewinkel. Iedere categorie kent zijn eigen professionele vakjury. Die voor weddingplanners bestond uit Erik Dercksen Event Department, Carmen Gonsalves van Gonsalves Eventmanagement B.V. en Rudolph Regter van Intomotive B.V..