Activiteiten binnen zorgcentrum Reyshoeve in september 2007

0
90

Activiteiten binnen zorgcentrum Reyshoeve in september 2007

Maandag 3 september 14.00 – 16.30 uur Modeshow en verkoop Hetty’s Fashion verzorgt deze middag een modeshow met de nieuwe najaarscollectie. Na afloop van de modeshow kunt u de kleding zelf bekijken in de winkel die voor de Viersprong staat opgesteld.    Woensdag 5 september 14.00 – 16.00 uur Tassenverkoop Heeft u een tas nodig of wilt u kijken wat er te koop is! Kom dan naar de tassenverkoop van Yvonne en Yvonne. De tassen zijn niet duur en er is voor ieders wat wils.19.30 – 21.30 uur Artiestenoptreden: Musical Fabian Sohl

Vanavond wordt u mee op reis genomen naar verschillende liederen van vroeger uit musicals. Oude musicalliedjes worden gezongen met daarbij behorende kostuums. Tijdens het programma gaat u langzaam van de liederen van vroeger, naar de liederen van nu.

Donderdag 6 september 10.00 – 12.00 uur Verkoop onder- & nachtmode

Mobeline verkoopt o.a. hemden, ondergoed, bh’s, pyjama’s en badjassen in veel verschillende maten. Locatie: tweede verdieping, tegenover de liften.

Vrijdag 7 september 15.00 – 16.30 uur Muzikaal danscafé

Tijdens deze middag kan er worden gedanst of u kunt gezellig genieten van de leuke muziek die wordt gedraaid. Neem gerust uw eigen muziek mee en waag een dansje op de dansvloer. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een lekker hapje!

Woensdag 12 september 19.30 – 21.30 uur Seniorencafé

Een gezellige avond waarbij u onder het genot van een hapje en/of een drankje anderen kunt ontmoeten. Zomaar bijkletsen met elkaar, een kaartje leggen, een potje sjoelen, biljarten, rummikub of een ander spel spelen, dit is allemaal mogelijk op deze avond.

Vrijdag 21 september 15.00 – 16.30 uur Informatiemiddag; Brabantse Eetcultuur

U gaat terug in de tijd op zoek naar de eetculturen van vroeger. Daarbij wordt ingezoomd op de gebruiken, gerechten, rituelen, tradities, recepten, etc. die bestonden rondom het eten en drinken bij zogenaamde sleutelmomenten in het leven.

Aan de hand van veel beeldmateriaal gaat u mee terug in de tijd!

 

Zondag 23 september 15.00 – 16.30 uur Matinee met Bart Schuermans

Altijd feest met deze volkszanger van het Nederlandstalige levenslied.

 

Maandag 24 september 10.00 – 12.00 uur Schoenenverkoop

Carma Schoenen verkoopt vele comfortschoenen op de tweede etage, tegenover de liften.

 

Dinsdag 25 september 15.00 – 16.30 uur Verwenmiddag

Laat u zich ook zo graag verwennen! Vanmiddag kunt u o.a. een heerlijke handmassage krijgen waarna u zich heerlijke ontspannen voelt. Tevens zijn de producten die worden gebruikt te koop na afloop, dit is geheel vrijblijvend.

Woensdag 26 september 19.30 – 21.30 uur Bonte avond

Vanavond kunt u weer lekker genieten van een optreden. Er komt een volksdansgroep die zorgt voor de nodige sfeer. Dus voor de liefhebber, voetjes van de vloer…..

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in de Viersprong, de ontmoetingsruimte van Zorgcentrum Reyshoeve op de 2e verdieping. De medewerkers van de receptie kunnen u eventueel de weg wijzen. Toegangskaarten kunt u vanaf één week van tevoren tot aanvang van deze activiteiten kopen bij de receptie van Zorgcentrum Reyshoeve. Het aantal toegangskaarten is beperkt!

Prijzen toegangskaarten:

Artiestoptreden, matinee en bonte avond: €2,50 per persoon.

Dansmiddag, informatiemiddag en seniorencafé: €1,= per persoon

Consumptiemunten € 1,00 per stuk, indien u voorafgaand aan de voorstelling of tijdens de pauze een consumptie wilt gebruiken.

De modeshow met verkoop van Hetty’s Fashion, de verwenmiddag en de verkopen van Yvonne & Yvonne, Mobeline ondermode en Carma Schoenen zijn gratis te bezoeken. Hebt u vragen neem dan contact op met Aniëla Govaarts, te bereiken op telefoonnummer 013-5785785, op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.