Activiteiten bij woonzorgcentrum Reyshoeve in maart 2016

0
51

Dinsdag 1 maart 14.30 – 16.00 uur – artiest: Peter Dons

Al meer dan 35 jaar een begrip in de amusementswereld en in maart dit jaar is hij al weer twaalf jaar actief als solozanger-entertainer in de amusementswereld.Een optreden van Peter brengt vaak een programma dat gaat over zaken als liefde, geluk, verdriet en kleine dingen waar het om draait in het leven. Peter weet met zijn eigen liedjes en vertolking van andermans liedjes het publiek te raken.

 

Woensdag 2 maart 19.30 – 21.30 uur – themabingo

Eens per maand staan de prijzen in het teken van een thema wat vooraf niet bekend wordt gemaakt. Het is dus een verrassing welk thema deze avond aan bod komt.

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,00 voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart. Voor senioren uit de wijk geldt dat er maximaal twintig plaatsen beschikbaar zijn. Opgave kan via de receptie. Maximaal twee kaarten per deelnemer.

 

Donderdag 3 maart 14.30 – 16.00 uur – zing mee met Leo

Deze middag hebben we Leo Willemen uitgenodigd om ons mee te laten genieten van zijn mooie pianospel. Hij speelt liedjes uit de oude doos en luisterliedjes, maar ook uw verzoekjes kunnen aan bod komen. Wilt u zingen, schroom dan niet en zing gewoon lekker mee. Een middag vol muziek en gezelligheid.

 

Zaterdag 5 maart 14.00 – 16.00 uur – Carma schoenen

Voor elke voet een passende schoen. Carma schoenen heeft de meeste gangbare – en bijzondere maten in hun assortiment. Zowel heren als dames kunnen hier dus altijd slagen.

Locatie: begane grond, tegenover de liften.

 

Woensdag 9 maart 11.00 – 14.00 uur – Fitts Boetiek

Fitts Boetiek neemt vandaag mooie kleding, mode, sieraden, sjaals, tassen en sokken mee voor een betaalbare prijs. Kom gezellig kijken en sla u slag. Locatie: begane grond, tegenover de liften.

 

Donderdag 10 maart 14.30 – 16.00 uur – luistermuziek

U bent van harte uitgenodigd om te luisteren naar de mooie luistermuziek die vrijwilliger Hans Hulscher voor u hebt uitgezocht. Mooie muziek waar mooie verhalen bij horen.

 

Vrijdag 11 maart 14.00 – 16.00 uur – muzikaal danscafé

Onze muziekvrijwilliger neemt leuke plaatjes mee waarop u kunt dansen of naar luisteren. U bent van harte welkom om lekker te genieten van deze muzikale middag

 

Zaterdag 12 maart 14.30 – 16.00 uur – bingo

Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen!

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages €2,00 voor de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart. Maximaal twee kaarten per deelnemer.

 

Maandag 14 maart 10.00 – 16.00 uur – sieradenverkoop Eastland Gallery

Mooie sieraden en accessoires hebt u nooit genoeg!

Dus zoekt u iets moois en betaalbaars voor uzelf of iemand anders dan moet u zeker even langsgaan.Locatie: begane grond, tegenover de liften.

 

Dinsdag 15 maart 14.30 – 16.00 uur – bingo: Pasen

Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen en een loterij!

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages €2,00 voor de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart. Maximaal twee kaarten per deelnemer.

 

Donderdag 17 maart 14.30 – 16.00 uur – artiest: Zand, Zeep en Soda

Trio Zand, Zeep en Soda zingt voor u mooie liederen. Kom genieten van de mooie muziek.

 

Zaterdag 19 maart 14.30 – 16.00 uur – bingo

Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen!

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages €2,00 voor de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart. Maximaal twee kaarten per deelnemer.

 

Woensdag 23 maart 19.30 – 21.30 uur – themabingo

Eens per maand staan de prijzen in het teken van een thema wat voordien niet bekend wordt gemaakt. Het is dus een verrassing welk thema deze avond aan bod komt.

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,00 voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart. Maximaal twee kaarten per persoon.

 

Donderdag 24 maart 14.30 – 16.00 uur – hap- en stapmiddag

Een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Dit kan allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Dus wilt u bijpraten kom dan zeker langs.

 

Zaterdag 26 maart 10.00 – 16.00 uur – De Brug modeservice

De Brug modeservice is een mobiele modezaak. Zij komen dus op locatie hun kleding verkopen. Het leuke hieraan is dat je geen kleine selectie kleding te zien krijgt maar dat alles meegenomen kan worden. Hierdoor is er een brede keus aan kleding te koop. Locatie: begane grond, tegenover de liften.

 

Maandag 28 maart 14.30 – 16.00 uur – tweede paasdag: matinee Les Amis

Gemengd koor Les Amis is opgericht augustus 1978. Les Amis betekent in de Franse taal “de vrienden”en inderdaad voor het koor, dat uit ongeveer dertig leden bestaat, betekent deze naam ook al vele jaren vriendschap.

Het koor staat onder leiding van dirigent Jan Aarts en wordt op de piano begeleid door MuniraJakunina.

 

 

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in De Viersprong, de ontmoetingsruimte van woonzorgcentrum Reyshoeve op de tweede verdieping. De medewerkers van de receptie kunnen u eventueel de weg wijzen. Toegangskaarten kunt u vanaf één week van tevoren tot aanvang van deze activiteiten kopen bij de receptie van Reyshoeve. Het aantal toegangskaarten is beperkt!

 

Prijzen entreekaarten:

Artiest, matinee: € 2,50 per persoon

Muzikaal danscafé, zing mee met Leo, bakactiviteit, hap- en stapmiddag en luistermuziek zijn € 1,00 per persoon.