Activiteiten bij woonzorgcentrum Reyshoeve in februari 2017

0
122

Donderdag 2 februari 14.30 – 16.00 uur – Resurrexit
Het repertoire van het gemengde koor Resurrexit bestaat uit liturgische gezangen, een uitgebreide selectie liederen van Brabantse en Nederlandse bodem, lichte klassieke muziek en bekende populaire liederen. Het belooft dus een gezellig middag te worden. Komt u ook?

Vrijdag 3 februari 14.00 – 16.00 uur – muzikaal danscafé
Onze muziekvrijwilliger Jack van der Steen neemt leuke plaatjes mee waarop u kunt dansen of naar luisteren. U bent van harte welkom om lekker te genieten van deze muzikale middag.

Zaterdag 4 februari 14.30 – 16.00 uur – bingo
Vandaag is de bingo er weer in het teken van levensmiddelen!
Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,- voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart.

Dinsdag 7 februari 14.30 – 16.00 uur – Schrobbelèr meezingmiddag
U kunt gezellig naar de schrobbeler meezingmiddag om lekker een borreltje te drinken en lekker mee te zingen met de muziek. Entree €2,50 per persoon ook voor de bewoners voor de zorgpassages. Verdere informatie over deze middag zie huisblad de Reyswijzer.

Donderdag 9 februari 14.30 – 16.00 uur – luistermuziek
U bent van harte uitgenodigd om te luisteren naar de mooie luistermuziek die vrijwilliger Hans Hulscher voor u heeft uitgezocht. Muziek waar mooie verhalen bij horen.

Dinsdag 14 februari 14.30 – 16.00 uur – bingo
Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen en een loterij!
Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,- voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart. Maximaal twee kaarten per bewoner.

Donderdag 16 februari 14.30 – 16.00 uur – artiest: Zand Zeep Soda
Trio Zand, Zeep en Soda zingt voor u mooie liederen. Kom genieten van de mooie muziek.

Vrijdag 17 februari 14.00 – 16.00 uur – muzikaal danscafé
Onze muziekvrijwilliger neemt leuke plaatjes mee waarop u kunt dansen of naar luisteren. U bent van harte welkom om lekker te genieten van deze muzikale middag.

Woensdag 22 februari 19.30 – 21.00 uur – Carnavalsbingo
Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen wat passend is in het thema carnaval en een loterij. Een bingokaart kost €2,- voor bewoners van de zorgpassages en €2,50 voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 euro voor een bingokaart.

Donderdag 23 februari 10.00 – 16.00 uur – De Brug modeservice
De Brug modeservice is een mobiele modezaak. Zij komen dus op locatie hun kleding verkopen. Het leuke hieraan is dat je geen kleine selectie kleding te zien krijgt maar dat alles meegenomen kan worden. Hierdoor is er een brede keus aan kleding te koop. Locatie: begane grond, tegenover de liften.

Vrijdag 24 februari 14.00 – 16.00 uur – carnaval: vurgloeifist
Trek uw leukste/gekste carnavalspak aan voor het jaarlijkse carnavalsbal. Leuke muziek met natuurlijk met een hapje, drankje en natuurlijk ook een hoop gezelligheid. Zorg dat u erbij bent!

Zaterdag 25 februari 14.00 – 16.00 uur – carnaval: bandjes
Deze middag barst het feest in alle hevigheid los. Het motto wordt onthuld. Deze middag komen dweilorkesten langs waaronder “De Laaileuters” en “De Gaote Blaozers”. Zij zullen met hun muziek de feestelijke sfeer weten te verhogen.

Zondag 26 februari 13.30 – 15.30 uur – carnaval: optocht kijken op groot scherm
Bij het carnaval hoort natuurlijk ook d’n opstoet. U hoeft deze keer niet buiten in de kou te wachten op de prachtige wagens die voorbij komen, maar u kunt gezellig in De Viersprong komen kijken. Hier zorgt onze vrijwilliger Andre Schumacher dat u op een groot scherm kunt genieten van het Tilburgse optocht!

Maandag 27 februari 14.00 – 16.00 uur – carnaval: bandjes
Dweilorkesten “De Frutblaozen” en “De Laaileuters” komen de bloemetjes buiten zetten.

Dinsdag 28 februari 14.00 – 16.00 uur – carnaval: Tonpraotgala
Vanmiddag komen twee tonpraoters uit de omgeving hier hun “buut” doen. Tevens zullen dweilorkesten “Koel Serveren” en “De Restantjes” komen voor de nodige carnavaleske gezelligheid.
Tegen vieren zal Prinses Heleentje d’n Irste de sleutel van het Reesridderrijk weer in moeten leveren en komt er weer een eind aan al het gefeest.

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in De Viersprong, de ontmoetingsruimte van woonzorgcentrum Reyshoeve op de tweede verdieping. De medewerkers van de receptie kunnen u eventueel de weg wijzen. Toegangskaarten kunt u vanaf één week van tevoren tot aanvang van deze activiteiten kopen bij de receptie van Reyshoeve. Het aantal toegangskaarten is beperkt!

Prijzen entreekaarten:
Matinee, carnaval en artiest: € 2,50 per persoon.
Muzikaal danscafé, vurgloeifist, bakactiviteiten, zing mee met Leo, hap- en stapmiddag en luistermuziek zijn € 1,00 per persoon.
Overige activiteiten en verkopen van zijn gratis toegankelijk.

Hebt u vragen neem dan contact op met Annelein van Sluijs, te bereiken op telefoonnummer 013-5785785, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.