22.7 C
Tilburg, Netherlands
21 juli 2018

Adverteren in de regio?

Adverteer in het fc glossy wijkmagazine ‘Focus op Reeshof’, de krant ‘Thuis in Reeshof’ en/of op de website van Focus op Reeshof en u profileert uw bedrijf bij alle inwoners van Reeshof

Uw advertentie wordt geplaatst in het handzame wijkmagazine Focus op Reeshof (voorheen Reeshof-Info) of de tabloid (krant) Thuis in Reeshof en verschijnt 20 maal per jaar huis aan huis. (45.000 mensen)
Het magazine Focus op Reeshof komt 10 keer per jaar uit en ook de krant Thuis in Reeshof valt 10 keer per jaar bij alle inwoners van Reeshof op de mat (om en om).
Het bewaarmagazine verschijnt in september.

In januari verschijnt Focus op Reeshof maar 1 maal en in de vakantieperiode komen het wijkmagazine en de tabloid van Focus op Reeshof niet uit.

  • Goede attentiewaarde in een goed gelezen wijkgericht medium met een innovatieve formule.
  • Eigen bezorgdienst

Tevens is er de mogelijkheid om een representatie van uw advertentie in de vorm van een logo, tekst, of beiden, prominent op de website te plaatsen (www.focusopreeshof.nl) waarop u zich nu bevindt. Er wordt doorgelinkt naar uw eigen website die zich volledig opent. U hebt de keuze uit advertenties die lopen in de linkermarge onderin, advertenties die links bovenin te zien zijn of uw advertentie in een flash- of jpg banner bovenin het scherm. Het digitaliseren is in de prijs inbegrepen.

Folderbezorging
Ook voor folderbezorging kunt u bij Focus op Reeshof terecht. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Of met tel. 06 – 43 56 18 95  of  06 – 37 44 96 74

Deadline

Wanneer is de deadline of verspreidingsweek?
Kijk hiervoor op het verspreidingsoverzicht of in de colofon in het voorlaatste magazine of tabloid.
Mochten er wijzigingen plaatsvinden dan treft u deze ook hieronder tijdig aan.

WIJZIGING VERSCHIJNINGSDATA
Editie 260 (Bewaarmagazine) zal in plaats van op 3 september verschijnen op 10 september. Overige edities blijven ongewijzigd.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via redactie@focusopreeshof.nl